Over ons

Soulventure komt voort uit het DNA van reisorganisatie Riksja Travel, maar is een zelfstandige stichting die ook financieel onafhankelijk is. Riksja Travel staat jaarlijks een deel van de winst af aan de stichting, om daarmee projecten wereldwijd te kunnen ondersteunen. Ook reizigers van Riksja Travel kunnen daar desgewenst aan bijdragen.

En reizen is mooi, maar het laat ook een voetafdruk achter. We vinden het dan ook niet meer dan logisch om iets terug te doen.  Om verantwoord en duurzaam te reizen en de wereld samen met jou zo mooi te laten als dat ze van zichzelf is.

Even voorstellen

Soulventure wordt gerund door 6 enthousiaste wereldverbeteraars die zich inzetten voor het welzijn van de meest kwetsbaren op deze wereld. Het bestuur krijgt geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Samen de wereld beter maken, dat is het doel! Dit doen we door geld in te zamelen en projecten te steunen of zelf op te zetten.

Marius Appelman

Marius Appelman

Voorzitter

Elke keer als ik naar een land reis gaat mijn hart weer open. De mensen, hun verhalen, hun kwetsbaarheid, de lessen die ze je leren. Het is een groot geschenk. En elke keer als ik weer thuis kom gaat het leven weer gewoon verder. Met soulventure proberen we de connectie te blijven voelen. We werken vooral op de schaal van mensen die elkaar raken. Dat spreekt mij aan, omdat je echt iets ziet veranderen in een situatie.

Arjan Kolkman

Arjan Kolkman

Penningmeester
Michel Groenenstijn

Michel Groenenstijn

Secretaris

Sinds mijn eerste reis naar Zuid-Afrika in 2003 draag ik actief bij aan initiatieven die iets moois in de wereld doen. Met Soulventure hoop ik dat te blijven doen, door mensen echt met elkaar te verbinden en samen bijzondere projecten waar te maken.

Jeroen van Vilsteren

Jeroen van Vilsteren

Kyriël van der Sloot

Kyriël van der Sloot

Iets goeds doen voor de wereld is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in Argentinië, waar mijn ouders een stichting hebben opgericht voor kansarme kinderen. De idealen van mijn ouders heb ik overgenomen en nu mijn eigen gemaakt. Via stichting Soulventure wil ik graag mijn steentje bijdragen aan armoedebestrijding en gelijkheid.

Vellah Bogle

Vellah Bogle

© Copyright - Soul Venture