Over ons

Soulventure komt voort uit het DNA van reisorganisatie Riksja Travel, maar is een zelfstandige stichting die ook financieel onafhankelijk is. Riksja Travel staat jaarlijks een deel van de winst af aan de stichting, om daarmee projecten wereldwijd te kunnen ondersteunen. Ook reizigers van Riksja Travel kunnen daar desgewenst aan bijdragen.

En reizen is mooi, maar het laat ook een voetafdruk achter. We vinden het dan ook niet meer dan logisch om iets terug te doen.  Om verantwoord en duurzaam te reizen en de wereld samen met jou zo mooi te laten als dat ze van zichzelf is. Wil je meer weten over Riksja travel kijk dan eens rond op onze site www.riksjatravel.nl.

Even voorstellen

Soulventure wordt gerund door 4 enthousiaste wereldverbeteraars die zich inzetten voor het welzijn van de meest kwetsbaren op deze wereld. Het bestuur krijgt geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Samen de wereld beter maken, dat is het doel! Dit doen we door geld in te zamelen en projecten te steunen of zelf op te zetten.

Fenny Koppen

Fenny Koppen

Voorzitter

Elke keer als ik naar een land reis gaat mijn hart weer open. De mensen, hun verhalen, hun kwetsbaarheid, de lessen die ze je leren. Het is een groot geschenk. En elke keer als ik weer thuis kom gaat het leven weer gewoon verder. Met soulventure proberen we de connectie te blijven voelen. We werken vooral op de schaal van mensen die elkaar raken. Dat spreekt mij aan, omdat je echt iets ziet veranderen in een situatie.

Jeroen van Vilsteren

Jeroen van Vilsteren

Secretaris

Ik geloof dat reizen de wereld mooier kan maken. Zelf heb ik vier jaar lang in Uganda mogen wonen en heb ik talloze reizen mogen maken naar prachtige plekken over de hele wereld. Je openstellen voor een andere cultuur, uit je comfortzone treden en leren zijn allemaal elememten die je uit het reizen haalt. Met Stichting Soulventure kunnen wij kleinschalige projecten financieren en komt het geld echt terecht bij de mensen die dit het hardst nodig hebben. Be the change you want to see in the world, hoe groot of klein ook is waar ik voor sta als persoon. Met mijn ervaring op het gebied van duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en reizen probeer ik binnen het bestuur van Soul Venture mijn bijdrage te leveren.

Roel de Rijck van der Gracht

Roel de Rijck van der Gracht

Penningmeester
Kyriël van der Sloot

Kyriël van der Sloot

Duurzaamheidscoordinator Riksja Travel

Iets goeds doen voor de wereld is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in Argentinië, waar mijn ouders een stichting hebben opgericht voor kansarme kinderen. De idealen van mijn ouders heb ik overgenomen en nu mijn eigen gemaakt. Via stichting Soulventure wil ik graag mijn steentje bijdragen aan armoedebestrijding en gelijkheid.

© Copyright - Soul Venture