Wakibi | Investeren in de moed van een ander

Al reizend de wereld beter maken! Een mooie combinatie vinden wij. Soulventure komt voort uit RiksjaTravel. Een onderneming waar de reis naar je bestemming en ondernemen met een hart centraal staat. We willen dat zoveel mogelijk mensen baat hebben bij het maken van reizen. Dus zowel onze reizigers als de lokale bevolking.

Stel je voor dat je meerdere ondernemers kunt steunen met 25 EURO? En dan bedoelen we ook echt 25 EURO voor meerdere ondernemers, niet per ondernemer… Dat zet je aan het denken, niet?

Graag willen we je voorstellen aan Wakibi. Deze stichting helpt gepassioneerde kleine ondernemers in ontwikkelingslanden met het opzetten van hun bedrijf door middel van microfinanciering.

Neem Eseta. Eseta heeft geld nodig om haar bedrijfje te starten. Jij investeert 25 euro in Eseta omdat jij gelooft in haar passie en lef. Met jouw geld koopt ze haar spullen en begint ze haar bedrijf. Zodra ze wat geld verdient, krijg jij je bedrag terug. Dit geld kun je vervolgens weer investeren in een andere ondernemer .. en zo kun je uiteindelijk tientallen mensen een betere toekomst geven.

En een plus een is twee, dus hebben we alle reizigers van Riksja Travel een Wakibi voucher gegeven ter waarde van 25 EURO. Zij mochten namens ons investeren in een bedrijf naar keuze. Enthousiast zijn ze aan de slag gegaan en ondertussen zijn honderden ondernemers geholpen met deze investeringen. Omdat we zoveel fijne reacties hebben gehad op deze actie, hebben we dit verlengd en krijgt iedere nieuwe reiziger een voucher. We hopen hiermee nog meer ondernemers een fijne toekomst te geven.

Samen de wereld mooier maken, dat is het doel! Doe je mee?